Consultanță

Asociația Master Training Institute vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o echipă tânără, dinamică de profesioniști, care și-au propus sa vină în sprijinul întreprinzătorilor din România, prin identificarea celor mai bune soluții și a oportunităților pentru afacerile dumneavoastră. Noi vrem, astfel, să contribuim la dezvoltarea durabilă a economiei românești și la creșterea gradului de absorbție a fondurilor disponibile.

Serviciile noastre cuprind întocmirea documentațiilor necesare pentru obținerea fondurilor nerambursabile, de la demararea proiectului până în momentul  încasării de către beneficiar a ultimei tranșe din ajutorul nerambursabil și asistența pe parcursul implementării în colaborarea cu autoritatea de management a programului de finanțare,

Master Training Institute oferă servicii:

  • de elaborare a proiectelor;
  • de implementare și contabilitate ale proiectelor.

Politica noastră consta în oferirea serviciilor de consultanță și proiectare pentru elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, care sa satisfacă cele mai exigente cerințe calitative ale clienților noștri, în condiții de rentabilitate economică.

Obiectivul nostru este acela de a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de consultanta în management și afaceri pe piața de Vest și de a dezvolta parteneriate durabile cu clienții săi, contribuind astfel indirect, prin proiecte fezabile, la creșterea gradului de absorbție a finanțărilor nerambursabile disponibile, cu impact pozitiv asupra dezvoltării și creșterii economiei naționale.

Misiunea noastră este să contribuim la sporirea și consolidarea succesului clienților noștri. Oferim soluții personalizate la un înalt nivel profesional, potențând capitalul intelectual al echipei noastre de profesioniști, încheind parteneriate strategice cu colaboratori puternici și de încredere, care să ducă la maximizarea valorii adăugate pentru acționarii firmei și sporirea notorietății acesteia.

Dorim să oferim proiecte de dezvoltare creative și profesionale la un preț onest, care să creeze pentru partenerii și clienții noștri soluții și beneficii tangibile, în vederea unei poziționări favorabile a acestora față de concurență și pentru a crea parteneriate durabile.

Avem grijă ca proiectele de investiții elaborate și asistate tehnic de echipa noastră sa fie rezonabile, să preîntâmpine și sa depășească așteptările noastre și ale clienților. Susținem dezvoltarea clienților noștri prin punerea în practică a ideilor de investiții.

Dăm viață ideii dumneavoastră de proiect prin identificarea celei mai optime surse de finanțare nerambursabilă, de la idee, dosar de finanțare, până la implementare și contabilitate.

Clienții noștri sunt persoane fizice, Micro-întreprinderi și IMM-uri de pe tot teritoriul țării. Din experiența acumulată, am concluzionat, că mulți antreprenori nu au luat în considerare posibilitatea participării la proiectele unionale datorită lipsei de informare și de ori¬entare în domeniu. Informația potrivită, la momentul potrivit, accederea la oportunitățile existente pot fi vitale și utilizabile, oferind succesul sigur pentru beneficiari.

Ideile bune de afaceri merită și trebuie finanțate, dar ele primesc finanțare numai dacă sunt incluse în proiecte corect întocmite, elaborate și selectate pentru finanțare. Pregătirea din timp a cererilor de finanțare este importantă, deoarece în multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate să excludă de la finanțare proiectele depuse în ultimul moment.

În întâmpinarea acestor nevoi vă oferim un pachet de servicii complexe și eficiente, ancorate la posibilitățile actuale.